آموزش خروجی گرفتن به فرمت های مختلف در فتوشاپ

خروجی گرفتن psd و jpg از فتوشاپ و اهمیت خروجی psd

اگر مشکلی در دیدن ویدیوی بالا دارید، روی دکمه زیر کلیک کنید.
برای دیدن ویدیو در آپارات اینجا کلیک کنید...
خلاصه آموزش

سلام و درود خدمت همه کاربران محترم وبسایت پرتقالی ها

خوشحالیم که در خدمت شما هستیم با آموزش نحوه خروجی گرفتن در فتوشاپ.

اگر با نرم افزار فتوشاپ کار کرده باشید، حتما براتون پیش اومده که بخواید کاری رو نیمه تمام باقی بذارید تا بعدا دوباره بتونید از جایی که ولش کردید، ادامشو انجام بدید. برای این کار باید با انواع خروجی گرفتن در فتوشاپ و انواع فرمت های آن آشنا باشید.

در این پست قصد داریم شما رو با انواع فرمت های خروجی گرفتن در فتوشاپ  و همچنین نحوه ذخیره کردن فایل ها در فتوشاپ با کیفیت های مختلف آشنا کنیم.

 

نحوه ذخیره کردن فایل ها در فتوشاپ

برای ذخیره کردن فایل ها در فتوشاپ، همانند تصویر زیر از نوار ابزار بالای صفحه ابتدا File رو انتخاب می کنیم و سپس بر روی Save As کلیک می کنیم.

 

آموزش ذخیره کردن فایل ها در فتوشاپ

 

پس از انتخاب Save As شما با پنجره ای مانند تصویر زیر روبرو خواهید شد که در این پنجره باید فرمت دلخواه خود را برای ذخیره شده آن انتخاب کنید.

 

آموزش نحوه خروجی گرفتن از فتوشاپ

فرمت هایی که غالبا طراحان وب با آن ها سر و کار دارند فرمت های JPEG ، Png ، Psd می باشند که تفاوت آن ها را برای شما شرح خواهیم داد.

 

تفاوت فرمت های JPEG و PSD در چی هست؟

تفاوت عمده آن ها در این است که اگه شما یک فایل رو به صورت JPEG و یا PNG ذخیره کنید، بعدا قادر نخواهید بود که لایه های اون رو ادیت کنید و یا کارتون رو از جایی که رها کردید ادامه بدید و فقط با یه عکس خام سر و کار خواهید داشت. ولی اگه فایل رو به صورت PSD ذخیره کنید، فایل دقیقا به همان صورتی ذخیره می شود که آن را رها کردید. یعنی تمامی لایه ها هم ذخیره می شود و شما دوباره می توانید اون ها رو ویرایش کنید.

باید حواستون باشه که اگه فایلی رو با فرمت PSD ذخیره می کنید، اون فایل فقط در کامپیوترهایی که فتوشاپ دارن قابل مشاهده س!

 

گرفتن خروجی پی دی اف در فتوشاپ

گاهی اوقات قصد دارید که از فایل فتوشاپی خودتون با فرمت PSD و یا یه عکس ساده خروجی پی دی اف (PDF) بگیرید، برای گرفتن خروجی PDF در فتوشاپ کافیه که مشابه مرحله قبل از نوار ابزار بالای فتوشاپ منوی File رو انتخاب کنید و پس از آن مانند تصویر زیر بر روی Save As کلیک کنید.

خروجی گرفتن از نرم افزار فتوشاپ

پس از انجام این کار، برای تبدیل فایل فتوشاپ به پی دی اف همانند تصویری که پایین تر قرار دادیم، در بخش Save As Type نوع خروجی رو PDF رو انتخاب کنید.

خروجی پی دی اف از فتوشاپ

با انجام این کار و با کلیک بر روی گزینه Save با پنجره ای که تصویرش رو این پایین آوردیم مواجه خواهید شد. تو این پنجره باید تعیین کنید که خروجی PDF شما چه ویژگی و چه کیفیتی داشته باشه.

چگونه در فتوشاپ پی دی اف بسازیم

در بالای این تصویر و بخش Adobe PDF Preset، انتخاب نوع High Quality Print بالاترین کیفیت ممکن رو به شما میده. اما اگه قصد دارید این پی دی اف رو برای آپلود در وب خروجی بگیرید بهتون پیشنهاد میکنیم که از گزینه Press Quality استفاده کنید.

  • گزینه Press Quality با کم کردن حداقل کیفیت کمترین حجم فایل رو به شما میده.
  • گزینه Smallest File Size هم بدون توجه به کیفیت (!) کمترین حجم فایل ممکن رو به شما میده.

در بخش Options هم انتخاب گزینه Preserve Photoshop Editing Capabilities باعث میشه که بتونید بعدا این فایل رو با فتوشاپ ادیت کنید.

همچنین اگه این فایل pdf رو در وب میخواید آپلود کنید، انتخاب گزینه Optimize for Fast Web Preview رو به شما حتما پیشنهاد میکنیم.

ذخیره عکس در فتوشاپ با فرمت PDF

در بخش Compression هم همانند تصویر بالا گزینه های بیشتری برای فشرده سازی و تنظیمات فایل خروجی PDF خود خواهید داشت.

در بخش Image Quality کیفیت تصاویر موجود در این فایل فتوشاپی رو تعیین می کنید که از Minimum تا Maximum قابل تغییر است.

برای اطلاعات بیشتر به شما حتما پیشنهاد می کنیم که ویدیویی که در بالا قرار داده شده است رو ببینید.
اطلاع‌رسانی ایمیل
خبرم کن
guest

19 دیدگاه
نظر لحظه ای
مشاهده همه نظرات
ورود
از این به بعد در آکادمی راست‌کلیک منتظرتان هستیم😍
به راست‌کلیک سر بزنید!
close-image